Wat gaan we doen?

Coach Robert Baars

Coach Robert Baars

Ik help je om je op een frisse, authentieke manier te laten formuleren wie je bent, wat je wilt en vooral: wat je gaat doen.

Dat doe ik door je gerichte vragen te stellen en je soms te confronteren. Ik houd je eigenlijk een spiegel voor. Je kan rekenen op een hernieuwd zicht op je werkelijke gedrag emoties en gedachten. Als het nodig is doen we specifieke oefeningen of geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken. 

Het zicht op wie je bent en wat je werkelijk wilt blijkt vaak versluierd. Gedachten en gedrag kunnen, zonder dat je er erg in hebt, uit bedenkelijke bron voort komen. Door ervaringen uit het verleden of geërfde overtuigingen handel je niet altijd in het NU op de manier die het meest wenselijk voor je is. Door met mij op je gedrag en gedachten te reflecteren, neemt je effectiviteit toe.

Ervaring

De afgelopen 8 jaar heb ik met meer dan 1000 mensen gewerkt in zowel individuele-, als groepscoach trajecten, lessen, trainingen en cursussen. Dat zijn meer dan 5000 gesprekken waarin het nodige te weten ben gekomen over wat mensen drijft. Waar en hoe frustratie ontstaat en wat er nodig is om terug te komen in kracht. 

Welke coaching is voor mij?

Je kunt hier meer lezen over loopbaan-, life, of personal coaching. Het geeft een idee van de thematiek die ik vaak tegenkom maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen set aan uitdagingen, vragen, problemen en wensen. Je hoeft dus geen keuze te maken als je met mij in zee gaat. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik probeer je niet in een bestaand stappenplannetje of aanpak te persen. Zonder trucjes en zonder gezweef. Daar doen we in Rotterdam niet aan! Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken hoe we e.e.a. het beste aan zouden kunnen pakken.

Verder Lezen:

Of bel of mail me voor vragen of een gratis kennismakingsgesprek

Mijn mail adres is: info@baarscoaching.nl 

Mijn telefoonnummer is: 06-17146754

Gebruik je liever een contact formulier? Dat kan: