Coach Rotterdam

Als rechtgeaarde Rotterdamse coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mannen en vrouwen die vraagstukken hebben op het gebied van hun carrière, persoonlijke ontwikkeling, richting in het leven, communicatie en leiderschap.

Waar je op mag rekenen

Wat je specifieke coachingsvraag ook is, je krijgt altijd zicht op hoe en waarom het niet vanzelf gaat en wat je daaraan kunt doen. Je voelt snel meer energie waardoor je effectiviteit en zelfvertrouwen toenemen. Uiteindelijk krijg je overzicht, rust in je hoofd, focus en resultaat.

Wat ik je kan bieden

loopbaancoaching

life coaching

persoonlijke ontwikkeling

management coaching

teamcoaching

trainingen

Waarom kies je Robert Baars als coach?

  • Ik kom snel met je tot de kern en coach daar heel strak op
  • Ik werk effectief, resultaatgericht en met kennis van het vak
  • Niet zweverig of alternatief!
  • Je krijgt alleen met mij te maken; niet met een onpersoonlijke organisatie
  • Ik heb een hele zwik aan diploma’s en een koffer vol ervaring
  • Ik ben niet te choqueren, schrik nergens van en ben discreet
  • Mijn aanpak is verfrissend, concreet en inspirerend
  • Centrum Rotterdam, makkelijk bereikbaar met het OV en ruim parkeergelegenheid
  • Geen contractuele verplichting, geen kleine lettertjes, geen extra kosten

de mythe van zelfredzaamheid

5 misverstanden over coaching
Sta mij toe een aantal hardnekkige overtuigingen weg te nemen:
 
“Je moet geestesziek of levensmoe zijn voor je naar een coach gaat .
 
Nee, als het zover is ga je naar een psychiater, de slijterij of je probeert zelfmedicatie.Coaching kies je als je snel en effectief resultaat wilt bij het bereiken van een doel of het oplossen van een probleem. Een redelijke geestelijke gezondheid is eerder een voorwaarde.

“Ik weet zelf wel wat het beste voor me is.” 

Dat klopt! Maar soms is het zicht erop versluierd. Gedachten en gedrag kunnen, zonder dat je er erg in hebt, uit bedenkelijke bron voort komen. Door ervaringen uit het verleden of geërfde overtuigingen handel je niet altijd in het Nu op de manier die het meest wenselijk voor je is. Er is dan een gebrek aan resultaten. Een coach helpt je om je op een frisse, authentieke manier te laten formuleren wie je bent, wat je wilt en vooral: wat je gaat doen. 

“Een coach is duur”

Per uur gerekend ben ik goedkoper dan de kapper. En als je nou niet vooruit komt in je leven en je denkt dat op te lossen met een nieuw kapsel, dan ben je aan coaching toe! Bel voor een afspraak. Coaching gaat over resultaten. Resultaten die soms veel geld opleveren en vaak onbetaalbaar zijn.

“Praten kan ik ook met een goede vriend of m’n moeder.” 

Een goede coach heeft geen oordeel en geen mening over je. Hij respecteert de gedachte dat jij het wilt, kunt en gaat doen. Hij heeft de gesprekstechniek, de interventies en oefeningen om je in je kracht te krijgen. Met bekenden en zeker familie praat je vanuit een bestaande structuur, rolverdeling en agenda. Er is hoe dan ook een bestaand beeld van jou en een idee over wat het beste voor je is. Ze geven goed bedoeld advies. En dat voelt soms ook lekker, maar geeft meestal geen resultaat. 

“Een coach moet verstand hebben van mijn specifieke situatie of werkplek.” 

Het gaat bij coaching om wie JIJ bent in relatie tot je probleem of doel. Hoe je gedachten en gedrag ten opzichte van het specifieke geval zijn, zo zijn ze waarschijnlijk in veel meer situaties. Een coach maakt dit inzichtelijk en verandert iets aan je overtuigingen, motieven, zelfbeeld of eigenschappen. Daardoor ben jij in staat zelf je probleem op te lossen of je doel te bereiken.

Nog even verder kijken op deze site:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *