Recensies

Wat cliënten aan me schreven.

Ik vraag cliënten nooit om een recensie te schrijven maar ontvang regelmatig leuke mailtjes die ik graag deel (uiteraard anoniem) omdat ze een authentiek en eerlijk beeld geven van wat voor resultaten je zoal kunt verwachten:

Ik vind het zo cool om een coachtraject bij je te doen! Vertelde het laatst ook aan m’n collega’s. Ik heb voor zeker 10 duizend euro aan management trainingen gedaan maar hier leer ik nog het meest van.

Hi Robert, ik hoop dat alles goed is. Ik wilde even met je delen dat het mij gelukt is. Ik heb doorgezet en heb promotie gemaakt. Ik ben je zo dankbaar. Jouw coaching traject heeft mijn leven veranderd. Ik gebruik je technieken nog steeds…

(…….) Zo. Een hele waterval aan nieuws over je uitgestort. Maar zoals je kunt lezen: het gaat goed, heel goed. Mede dankzij jou. Moet nog vaak denken aan de zaken die ik echt belangrijk vind in het leven en in mijn werk. Zoals vrijheid, creativiteit en verbinden. Het klinkt nu allemaal zo voor de hand liggend, maar ik moest daar vorig jaar toch echt even op gewezen worden.

Hi Robert, nog elke dag heb ik profijt van onze sessies samen. Het is absoluut het mooiste kado dat ik mezelf heb gegeven en ben je super dankbaar voor je coaching. Inmiddels sta ik op het punt om te starten aan de tweede nieuwe functie binnen …..  sinds de coaching en heb er veel zin in. Het gaat dus erg goed 

Ik wil nog even zeggen dat ik je een ontzettend fijn mens vind. Gewoon, omdat het kan

Ik vond het echt top om de coaching bij jou gedaan te hebben! Heb echt veel over mezelf geleerd waar ik nu weer lekker mee verder kan! Super bedankt nogmaals! 

Hey robert, bedankt voor de samenwerking tot nu toe. Ik vind het erg leerzaam en leuk! Ik heb scherp voor ogen hoe ik mijn leven wil inrichten en waar ik aan moet werken om dit te bereiken.

(…) Ik heb in de sessies die ik tot nu toe heb gehad zoveel bruikbare nieuwe inzichten gekregen in mijzelf. En dat is verrassend voor mij omdat ik ondanks mijn jonge leeftijd al jaren naar deze inzichten op zoek ben. Deze heb ik bij andere instanties niet gekregen en dat was zeer frustrerend. Ik ben er dan ook dankbaar voor dat, dat nu wel gebeurd en ik echt gehoord wordt. 

Hoi Robert, ik wilde je nog even bedanken voor de coaching van dit jaar. Super dankbaar ben ik, anders was ik nooit deze weg ingeslagen. Je hebt me de belangrijkste inzichten gegeven, waardoor dit wel het mooiste jaar van m’n leven is geworden denk ik. Dus nogmaals: bedankt!  Happy new year, ik hoop dat je nog heel veel mensen in de juiste richting mag sturen in het nieuwe jaar!

Coach_rotterdam_coaching

Met mij gaat het erg goed en wil even een leuk nieuwtje met je delen. Nee, ik ben (nog) geen directeur HRM  maar…ga half augustus wel starten met een nieuwe functie binnen….. Twee weken terug had ik mijn functioneringsgesprek wat dit keer zeer positief was. Niets dan lof!  En kreeg te horen dat ik erg gegroeid ben. Ik vind het leuk om dit met je te delen omdat ik zie dat ik nu de vruchten pluk van het coachingstraject met jou 

After the coaching sessions with you, I have made significant progress in the way I view and handle my work and my short- to mid-term life plans. I am very grateful for this and I am fully engaged in the process of solidifying these new insights into my life.

Hoi Robert… moest ineens denken weer aan onze coachsessie waarin ik m’n ‘levensloop’ moest beschrijven. Dat ik tussen m’n 40 en 45e m’n droombaan zou hebben en tussen m’n 45 en 50 ‘de love of my life. Sofar…all came true. En dat op nog ‘maar’ 46′ Nou…vond ik gewoon leuk om even te laten weten.

(….) Leuk weetje: afgelopen zondag heb ik in de kerk voor het eerst een solo gezongen, en op 1e kerstdag mag ik een nog grotere solo doen…Ik denk dat ik dat zonder coaching nu nog niet had gedurfd….!?!? Nou het is wel niet waar ik voor kwam bij jou maar het betekend veel voor mij!

Hallo Robert, De factuur heb ik meteen maar betaald. Ik wil nog even zeggen dat ik je nu al ongelofelijk dankbaar ben. Ik voel me al een stuk beter en kijk erg uit naar het tweede deel van de sessies

Robert, ik wil je echt onwijs bedanken voor al je hulp en luisterend oor, ik moet eerlijk bekennen dat ik het best beetje moeilijk vind om los te laten na een jaar, voor jou ben ik 1 van je zoveel  “klanten” maar voor mij was je echt een hele grote steun, meer dan je denkt (denk ik)  Ik wens jou ook alle goeds en heel veel geluk voor de toekomst!

De hulp / advies die je me de afgelopen tijd hebt gegeven heeft me goed geholpen en bij deze wil ik je daarvoor ook bedanken. Mocht ik iemand tegenkomen op mijn pad die ook een lifecoach nodig heeft, dan zal ik je zeker aanbevelen!

Hi Robert, een leuke update die ik graag met je wil delen..Ik heb een nieuwe baan!!

Beste Robert, ik ben super blij dat ik vorig jaar de stap heb gemaakt naar jou te gaan en daarna van baan verandert ben. Het is echt een opluchting en ik heb het erg naar mijn zin.  Sterker nog ik ben gevraagd om als directeur aan de slag te gaan….

Beste Robert, Graag wil ik even kort het coaching traject tot op heden evalueren: Ik merk dat ik het erg leuk vindt so far, veel leer, mijzelf beter leer kennen, en hoe ik in bepaalde situaties evt. anders kan proberen te denken/voelen/reageren, etc. Dit zowel op het privé als carrière vlak. 

Hallo Robert, Wil je toch even melden dat ik vanavond, via mijn teamleider, heb gehoord dat ik een vaste aanstelling heb bij … Wil je hierbij enorm bedanken voor alle steun en hulp (handvatten) die ik de afgelopen maanden van je heb mogen ontvangen.

Even een positief bericht. Je gelooft ’t niet, maar ben vandaag van 09.00 ’s ochtends tot nu onophoudelijk bezig geweest met iets dat me leuk lijkt voor de toekomst! 

Sommige van de inzichten die ik daarvoor nodig had, heb ik opgedaan via de coaching bij jou. Dat ik nu gelukkiger ben op mijn werk is ook jou toe te schrijven, waarvoor dank!

Dank voor de factuur, ik heb hem zojuist voldaan. En nogmaals dank voor de prettige gesprekken, het heeft me veel inzicht geboden in wie ik ben, hoe ik werk en waar ik energie van krijg. Ik weet je te vinden in de toekomst!

Ik wilde je al een tijdje geleden een e-mail sturen om jouw te bedanken voor de life coaching van vorig jaar. Het heeft mij erg geholpen om prioriteiten te stellen en mijzelf beter te leren kennen. Ik heb antwoorden gevonden op mijn vragen en mijn doelen bereikt (toen ik voor het eerst kwam – had ik het gevoel dat ik veel deed maar steeds maar geen resultaten had en ik voelde me erg ontevreden daarover). Sinds vorig jaar heb ik balans gevonden tussen mijn werk en privé, eindelijk een rijbewijs gekregen, een huis gekocht en het belangrijkste – een dochtertje gekregen samen met mijn partner. Ik ben ook heel blij om nu te leven met mijn eigen mission statement, dat helpt mij betere & makkelijke beslissingen maken en tegelijkertijd bewust te blijven van mijn waarden. Nogmaals bedankt voor ons samenwerking. Ik herinner elke dag met plezier en dankbaarheid. Ik hoop dat alles verder goed gaat met jou en je werk als een fantastische coach! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *