Wat gaan we doen?

 

Coach Rotterdam

Coach Robert Baars

Ik help je om je op een frisse, authentieke manier te laten formuleren wie je bent, wat je wilt en vooral: wat je gaat doen.

Dat doe ik door je gerichte vragen te stellen en je soms te confronteren. Ik houd je eigenlijk een spiegel voor. Je kan rekenen op een hernieuwd zicht op je werkelijke gedrag emoties en gedachten. Als het nodig is doen we specifieke oefeningen of geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken. 
 

Het zicht op wie je bent en wat je werkelijk wilt blijkt vaak versluierd. Gedachten en gedrag kunnen, zonder dat je er erg in hebt, uit bedenkelijke bron voort komen. Door ervaringen uit het verleden of geërfde overtuigingen handel je niet altijd in het NU op de manier die het meest wenselijk voor je is. Door met mij op je gedrag en gedachten te reflecteren, neemt je effectiviteit toe.

Mijn ervaring

De afgelopen 10 jaar heb ik met meer dan 1000 mensen gewerkt in zowel individuele-, als groepscoach trajecten, lessen, trainingen en cursussen. Dat zijn 5000+ gesprekken waarin het nodige te weten ben gekomen over wat mensen drijft. Waar en hoe frustratie ontstaat en wat er nodig is om terug te komen in kracht. Ik kan in alle oprechtheid zeggen dat ik vrijwel nooit (en dan bedoel ik echt minder dan 1%) clienten heb gehad die spijt hadden van de keuze om met mij in zee te gaan. Het gaat je zeker veel opleveren als je de stap zet. Coaching is een investering in jezelf die onbetaalbare resultaten geeft. Ik sta voor die resultaten. Ik geef me ieder gesprek weer voor 100%. Ik zou niet anders kunnen.

Welke coaching is voor mij?

Op deze site heb ik het over loopbaan-, life, personal- en business coaching. Het geeft een idee van de thematiek die ik vaak tegenkom maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen set aan uitdagingen, vragen, problemen en wensen. Je hoeft dus geen keuze te maken als je met mij in zee gaat. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik probeer je niet in een bestaand stappenplannetje of aanpak te persen. Zonder trucjes en zonder gezweef. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken hoe we e.e.a. het beste aan zouden kunnen pakken.