Wat gaan we doen?

Ik kijk wat voor jou het meest prikkelend is en het beste resultaat oplevert.

Wat we precies gaan doen hangt af van waar we aan werken en hoe jij in elkaar zit. Wat voor de een inspirerend is, is slaapverwekkend voor de ander. Ik kijk wat voor jou het meest prikkelend is en het beste resultaat oplevert. Ik maak gebruik van technieken uit verschillende disciplines, zoals de (sociale) psychologie, psychotherapie, pedagogiek en cognitieve gedragstherapie. Tijdens het kennismakingsgesprek maak ik samen met jou een inschatting van wat het best bij je past. 

Welke coaching is voor mij?

Op deze site heb ik het over loopbaancoaching, lifecoaching, management coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft een idee van de thematiek die ik vaak tegenkom maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen set aan uitdagingen, vragen, problemen en wensen.  Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik probeer je niet in een bestaand stappenplannetje of aanpak te persen. Als we elkaar voor het eerst ontmoeten kijken we samen hoe we e.e.a. het beste aan zouden kunnen pakken. Je hoeft dus vooraf geen keuze te maken voor een bepaald type coaching.

Onverwachte inzichten

coaching_rotterdam_hoe werkt het

Kwartjes die vallen

Coachen is een dynamisch proces. Geen cursus. Ik kan je op een briefje geven dat er dingen boven gaan komen die je niet verwacht had en die te interessant zijn om geen aandacht aan te geven. Hier zitten vaak de grootste doorbraken en inzichten. Daar moet je ook een beetje vertrouwen in hebben. Zie me als een gids door een deels onbekend gebied. We gaan van de gebaande paden af en kijken wat we daar tegenkomen. Onbekend is niet altijd comfortabel maar je groeit. In je inzicht, in je bewustzijn, in je zelfvertrouwen.

De procedure

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we uitgebreid naar waar je aan wilt werken en hoe we dat het beste aan zouden kunnen pakken. Als we het gevoel hebben dat er een klik is dan maken we een afspraak voor het eerste echte coachgesprek.

De basis van de coachgesprekken is dat ik je gerichte vragen stel en je soms confronteer. Ik houd je een spiegel voor. Je kan rekenen op een hernieuwd zicht op je werkelijke gedrag, emoties en gedachten. Als het nodig is doen we specifieke oefeningen of geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken. 

Mijn ervaring

De afgelopen 10 jaar heb ik met duizenden mensen gewerkt in zowel individuele-, als groepscoach trajecten en trainingen. Ik ben het nodige te weten gekomen over wat mensen drijft, waar en hoe frustratie ontstaat en wat er nodig is om terug te komen in kracht.  Het gaat je zeker veel opleveren als je de stap zet. Coaching is een investering in jezelf die onbetaalbare resultaten geeft. Ik sta voor die resultaten. Ik geef me ieder gesprek weer voor 100%. Ik zou niet anders kunnen. Kijk ook bij ‘over mij’