Life coaching

Het zicht op wie je bent en wat je werkelijk wilt blijkt vaak versluierd. Gedachten en gedrag kunnen, zonder dat je er erg in hebt, uit bedenkelijke bron voort komen. Door ervaringen uit het verleden of geërfde overtuigingen handel je niet altijd in het NU op de manier die het meest wenselijk voor je is. Door met mij op je gedrag en gedachten te reflecteren, neemt je inzicht en effectiviteit toe.

Life coaching gaat over:

Balans werk-privé, zelfvertrouwen, geluk, omgaan met stress, pessimisme en somberheid, communicatie verbeteren, jezelf beter begrijpen, het maximale uit je leven halen, heldere keuzes over geld en carrière, vruchtbare relaties, in je kracht leren komen, tevredenheid, effectiviteit, genieten van het moment, acceptatie, authenticiteit, liefde, energie  en rust.

Vaak is er overigens een overlap met personal coaching en loopbaancoaching

Misschien vraag je je af:

‘Is dit wat ik echt wil in m’n leven’? Je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt maar er ontbreekt iets. Misschien dacht je, als ik m’n studie af heb, als ik die baan heb, als de kinderen groter zijn, als ik voldoende geld verdien, dan zal alles kloppen. Maar dat moment glipt weg. We zijn vaak te veel gefocust op ‘wat’ we in het leven willen hebben zonder dat we weten ‘waarom’ we het willen. Energie glipt dan weg. Het contact met je werkelijke motieven, waarden, identiteit en dieper liggende overtuigingen ontbreekt.

Ik help je dat contact te herstellen. Door een combinatie van vragen, oefeningen en huiswerk beloof ik je dat we datgenen wat onbewust al aanwezig is, steeds bewuster maken. Kwartjes vallen. Puzzelstukjes laten samen een helder beeld zien.
Staande in je nieuw hervonden realiteit weet je: ‘dit ben ik, hier sta ik voor, dit is waar ik energie van krijg’.

Dan is het tijd om te kijken welke doelen daarbij horen en hoe je dat gaat aanpakken…

Heb je hier vragen over: info@baarscoaching.nl 

 ‘click here for English’