Life coaching

Life coaching; misschien vraag je je af:

‘Is dit wat ik echt wil in m’n leven’? Je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt maar er ontbreekt iets. Misschien dacht je, als ik m’n studie af heb, als ik die baan heb, als de kinderen groter zijn, als ik voldoende geld verdien, dan zal alles kloppen. Maar dat moment glipt weg. We zijn vaak te veel gefocust op ‘wat’ we in het leven moeten bereiken zonder dat we weten ‘waarom’ we het willen. Energie glipt dan weg. Het contact met je werkelijke motieven, waarden, identiteit en dieper liggende overtuigingen ontbreekt.

Ik help je het contact met jezelf te herstellen

Waarom doe ik wat ik doe?

En dat is geen overdreven belofte. Door een combinatie van vragen, oefeningen en huiswerk beloof ik je dat we datgene wat onbewust al aanwezig is, steeds bewuster maken. Kwartjes vallen. Puzzelstukjes laten samen een helder beeld zien.
Je weet nu: ‘dit ben ik, hier sta ik voor, dit is waar ik energie van krijg’.

Dan is het tijd om te kijken welke doelen daarbij horen en hoe je dat gaat aanpakken…

 

Waarom zijn deze vragen lastig in je eentje te beantwoorden?

Het zicht op wie je bent en wat je werkelijk wilt blijkt vaak versluierd. Gedachten en gedrag kunnen, zonder dat je er erg in hebt, uit bedenkelijke bron voort komen. Door ervaringen uit het verleden of geërfde overtuigingen handel je niet altijd in het NU op de manier die het meest wenselijk voor je is. Door met coaching op je gedrag, gevoelens  en gedachten te reflecteren, neemt het inzicht in je dieper liggende overtuigingen, waarden en motieven sterk toe. Hierdoor ben je makkelijker is staat je gedrag en richting op een authentieke, vrije manier te kiezen. 

 

Life coaching gaat over:

Vrijheid, balans, groei, zelfvertrouwen, verbinding, voldoening, vitaliteit, jezelf beter begrijpen, het maximale uit je leven halen, heldere keuzes over geld en carrière, vruchtbare relaties, energie, tevredenheid, effectiviteit, genieten van het moment, innerlijke rust, authenticiteit, liefde, energie en rust.

Vaak is er overigens een overlap met personal coaching en loopbaancoaching

Heb je hier vragen over: info@baarscoaching.nl