Ervaringen van cliënten

Ik vraag clienten nooit om een recensie te schrijven maar ontvang regelmatig leuke mailtjes die ik graag deel omdat ze een authentiek en eerlijk beeld geven van wat voor resultaten je zoal kunt verwachten:

Hi Robert, nog elke dag heb ik profijt van onze sessies samen. Het is absoluut het mooiste kado dat ik mezelf heb gegeven en ben je super dankbaar voor je coaching. Inmiddels sta ik op het punt om te starten aan de tweede nieuwe functie binnen …..  sinds de coaching en heb er veel zin in. Het gaat dus erg goed 🙂

Hoi Coach, Pffffff ik voel me 100 keer beter. Zonder boosheid of rancune naar m’n werk. Kapper geweest, bier gedronken en nu aan de thee. Voel de vermoeidheid komen. Nog één dag en dan een weekendje weg. Dat wordt slapen. Mijn dank is groot!

Ongeveer een jaar geleden kwam ik bij jou met de vraag wat wil ik nu eigenlijk in mijn leven en hoe kan ik een goede balans tussen werk en privé vinden. De gesprekken en opdrachten gaven mij een mooi inzicht hierin en binnen een jaar heeft mijn leven een heel andere wending gekregen. Door te kiezen voor […..] Kortom: een klein succesverhaal waaraan jij hebt bijgedragen. Heel veel dank hiervoor!

Ik wil nog even zeggen dat ik je een ontzettend fijn mens vind. Gewoon, omdat het kan.

Beste Robert, Het is misschien niet gebruikelijk om een evaluatie te geven over de coachingsessies.  Maar na de sessie van vandaag kan deze naar mijn mening niet uitblijven. Ik heb in de sessies die ik tot nu toe heb gehad zoveel bruikbare nieuwe inzichten gekregen in mijzelf. En dat is verrassend voor mij omdat ik ondanks mijn jonge leeftijd al jaren naar deze inzichten op zoek ben. Deze heb ik bij andere instanties niet gekregen en dat was zeer frustrerend. Ik ben er dan ook dankbaar voor dat, dat nu wel gebeurd en ik echt gehoord wordt.

Hey robert, bedankt voor de samenwerking tot nu toe.  Ik vind het erg leerzaam en leuk! Ik heb scherp voor ogen hoe ik mijn leven wil inrichten en waar ik aan moet werken om dit te bereiken.

P.S mijn You Tube channel is nu on line, mede dankzij jouw coaching heb ik toen de eerste filmpjes opgenomen in Curacao 2 jaar geleden, dus ook jij heel erg bedankt Robert!

Dag Robert, Ik wilde je al een tijdje geleden een e-mail sturen om jouw te bedanken voor ons life coaching werk samen vorig jaar. Het heeft mij veel geholpen om prioriteiten te stellen en beter mij zelf leren kenen. Na onze sessies heb ik veel antwoorden gevonden op mijn vragen en mijn doelen bereikt (toen ik voor het eerst kwam had ik het gevoel dat ik veel deed maar steeds geen resultaten had en ik was zeer ontevreden daarover). Sinds vorig jaar heb ik nu een balans gevonden tussen mijn werk en privé, eindelijk een rijbewijs gekregen, een huis gekocht en het aller belangrijkste – een lieve dochter gekregen samen met mijn partner. Ik ben ook heel blij om nu te leven naar mijn eigen missie, dat helpt mij betere & makkelijke beslissingen maken en tegelijkertijd bewust te zijn van mijn waarden!
Nogmaals bedankt voor ons samenwerking. Ik herinner elke dag met plezier en dankbaarheid. Ik hoop dat alles verder goed gaat met jouw en je werk als een fantastische coach! 🙂 Met vriendelijke groet,

Met mij gaat het erg goed en wil even een leuk nieuwtje met je delen. Nee, ik ben (nog) geen directeur HRM 😉 maar…ga half augustus wel starten met een nieuwe functie binnen….. Twee weken terug had ik mijn functioneringsgesprek wat dit keer zeer positief was. Niets dan lof! 🙂 En kreeg te horen dat ik erg gegroeid ben. Ik vind het leuk om dit met je te delen omdat ik zie dat ik nu de vruchten pluk van het coachingstraject met jou 🙂

Ik heb de afgelopen weken erg veel aan je gesprekken gehad. Ik wil je hartelijk danken daarvoor. Wat voor mij erg waardevol en wat echt werkte waren mijn waarden opnieuw definiëren. Door dit te benoemen en op die manier naar mijn werk te kijken, gaf mij veel rust. Ik merk dat wanneer er iets is op mijn werk, ik terugdenk aan wat ik belangrijk vind. Dit geeft richting aan hoe ik dingen aan moet pakken. Maar vooral: dat ik dingen niet altijd voor lief moet nemen omdat het nu eenmaal zo hoorde.

Ik merk dat de gesprekken die ik met je gehad hebt een positief effect op mij teweeg hebben gebracht. Ik ben er veel mee bezig en merk dit in mijn manier van communiceren met anderen. Daarnaast heb ik voor mezelf duidelijk welke weg ik wil inslaan voor een volgende carrière stap.

Hoi Robert, ik wilde je nog even bedanken voor de coaching van dit jaar. Super dankbaar ben ik, anders was ik nooit deze weg ingeslagen. Je hebt me de belangrijkste inzichten gegeven, waardoor dit wel het mooiste jaar van m’n leven is geworden denk ik. Dus nogmaals: bedankt!  Happy new year, ik hoop dat je nog heel veel mensen in de juiste richting mag sturen in het komende jaar!

Beste Robert, graag wil ik even kort het coaching traject tot op heden evalueren: Ik merk dat ik het erg leuk vindt so far, veel leer, mijzelf beter leer kennen, en hoe ik in bepaalde situaties evt. anders kan proberen te denken/voelen/reageren, etc. Dit zowel op het privé als carrière vlak.

Hi Robert, een leuke update die ik graag met je wil delen: Ik heb een nieuwe baan!! 17-8 start ik als projectleider bij….. voor 24 uur per week. Precies wat ik wilde, in de zorgsector, parttime en dicht bij huis. Aanstaande donderdag is mijn laatste dag bij …..  en kan ik dat hoofdstuk gelukkig afsluiten en me vol enthousiasme en energie gaan richten op een nieuwe uitdaging. Ik ben helemaal happy!!

Hoi Robert… moest ineens denken weer aan onze coachsessie waarin ik m’n ‘levensloop’ moest beschrijven. Dat ik tussen m’n 40 en 45e m’n droombaan zou hebben en tussen m’n 45 en 50 ‘de love of my life. Sofar…all came true. En dat op nog ‘maar’ 46′ Nou…vond ik gewoon leuk om even te laten weten.

Door de coaching heb ik weer beter/scherper beeld van wie ik ben en wat ik kan. Dat heeft de onzekerheid na het ontslag verminderd en ik weet waarop ik me vooral moet richten. Ik kan duidelijker vertellen wat ik wil, wat ik te bieden heb. Waar ik eerst geneigd was te praten naar wat wordt gevraagd, praat ik nu meer vanuit wat ik wil, waarvan ik gelukkig denk te worden en krab ik achter mijn oren bij waar ik denk dat ik niet gelukkig word.

Hallo Robert, De factuur heb ik meteen maar betaald. Ik wil nog even zeggen dat ik je nu al ongelofelijk dankbaar ben. Ik voel me al een stuk beter en kijk erg uit naar het tweede deel van de sessies. Groet en tot snel.

Goed nieuws!  Ik heb een contract aangeboden gekregen bij ……! Vanaf 5 januari ga ik daar werken. Ben er heel erg blij mee!  Hartelijk dank voor de afgelopen maanden, het heeft tot een mooi resultaat geleid!

De hulp / advies die je me de afgelopen tijd hebt gegeven heeft me goed geholpen en bij deze wil ik je daarvoor ook bedanken. Mocht ik iemand tegenkomen op mijn pad die ook een lifecoach nodig heeft, dan zal ik je zeker aanbevelen!

Beste Robert, Eerder dit jaar was ik klant bij je en dat is me, zoals je hopelijk weet, erg goed bevallen. Ik heb inmiddels mijn baan opgezegd, ik ga in november starten met een nieuwe opleiding en ik ben me aan het oriënteren op een leuke communicatiefunctie binnen….. Ik heb destijds veel aan onze gesprekken en jouw oefeningen gehad, waarvoor veel dank!

Hi Robert, een leuke update die ik graag met je wil delen. Ik heb een nieuwe baan!! 17-8 start ik als projectleider bij…. voor 24 uur per week. Precies wat ik wilde, in de zorgsector, parttime en dicht bij huis. Aanstaande donderdag is mijn laatste dag bij…. en kan ik dat hoofdstuk gelukkig afsluiten en me vol enthousiasme en energie gaan richten op een nieuwe uitdaging. Ik ben helemaal happy!! Mocht ik in mijn nieuwe job een coach nodig hebben, zal ik je zeker bellen!

Bedankt voor al je hulp de afgelopen maanden en de leuke sessies! Hier ga ik lang wat aan hebben! Groetjes

Hallo Robert, Wil je toch even melden dat ik vanavond, via mijn teamleider, heb gehoord dat ik per 1/1/20..  een vaste aanstelling heb bij…. Wil je hierbij enorm bedanken voor alle steun en hulp (handvatten) die ik de afgelopen maanden van je heb mogen ontvangen. Mijn gebed is verhoord en ik ga er ook iets mee doen, nogmaals bedankt!

Beste Robert, Hopelijk gaat alles goed met je. Met mij prima. Ik ben super blij dat ik vorig jaar de stap heb gemaakt naar jou te gaan en daarna van baan verandert ben. Het is echt een opluchting en ik heb het erg naar mijn zin. Sterker nog ik ben gevraagd om als directeur aan de slag te gaan en dat is echt ontzettend leuk!

Hallo Robert, Het gaat inderdaad goed met….., ik sprak vanochtend haar manager en zij gaf ook aan dat de gesprekken met jou haar goed doen, dank daarvoor! Vriendelijke groet,

Beste Robert, dit jaar overdenkend kwam jij ook voorbij. Dank voor je stimulerende invloed!