Coaching & Corona

Veel mensen vragen zich terecht af of ik nog afspreek voor individuele coach en kennismakingsgesprekken. Het antwoord is ja. Ik let natuurlijk sterk op de hygiëne en hou de richtlijnen van het RIVM in de gaten, maar ik denk dat we daarbinnen veilig bij elkaar kunnen komen. De grote meerderheid van mijn bestaande cliënten is het hiermee eens en met hen werk ik dan ook door. 

Jij kunt dus ook gewoon een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Verantwoording 1 op 1 coaching

Ik werk alleen en mijn ruimte is groot genoeg om 1,5 meter te garanderen. Tijdens het gesprek zitten we zelfs meer dan 3 meter uit elkaar. Natuurlijk kun je comfortabel je handen wassen en ikzelf doe dat ook voor en na elk gesprek. Ik geef geen hand maar zet nog wel een kop koffie of thee voor je.

Mocht ik overigens ook maar de minste gezondheidsklachten krijgen dan laat ik je dat natuurlijk direct weten en zal ik alle geplande gesprekken annuleren. Hetzelfde verwacht ik van mijn cliënten.