Over mij

Men vindt mij een doortastende, energieke, inspirerende en niet altijd even bescheiden coach. Ik vind dat ook. Confronteren ligt me meer dan troosten. Humor schat ik hoger in dan gelijk krijgen. Ik ben soms wat onstuimig in mijn drang tot motiveren maar blijf altijd van je houden. Ik ben gediplomeerd coach op Master Practitioner niveau (Academie voor Psychotherapie), NLP coach, gecertificeerd DISC en communicatie trainer en als loopbaancoach verbonden aan de Hogeschool Rotterdam en de Willem de Kooning academie. Ik heb 10+ jaar ervaring, ben goed in wat ik doe en coach met liefde voor het vak op een consciëntieuze manier.

Coach-Rotterdam-Robert-Baars
Robert Baars, Rotterdam Centrum

Mijn ervaring

De afgelopen 10 jaar heb ik met meer dan 1000 mensen gewerkt in zowel individuele-, als groepscoach trajecten, lessen, trainingen en cursussen. Dat zijn 5000+ gesprekken waarin het nodige te weten ben gekomen over wat mensen drijft. Waar en hoe frustratie ontstaat en wat er nodig is om terug te komen in kracht. Ik kan in alle oprechtheid zeggen dat ik vrijwel nooit (en dan bedoel ik echt minder dan 1%) clienten heb gehad die niet tevreden waren dat ze met mij in zee zijn gegaan. Het gaat je zeker veel opleveren als je de stap zet. Coaching is een investering in jezelf die onbetaalbare resultaten geeft. Ik sta voor die resultaten. Ik geef me ieder gesprek weer voor 100%. Ik zou niet anders kunnen.

Wat cliënten aan me schreven:

Ik vraag clienten nooit om een recensie te schrijven maar ontvang regelmatig leuke mailtjes die ik graag deel omdat ze een authentiek en eerlijk beeld geven van wat voor resultaten je zoal kunt verwachten:

Hi Robert, nog elke dag heb ik profijt van onze sessies samen. Het is absoluut het mooiste kado dat ik mezelf heb gegeven en ben je super dankbaar voor je coaching. Inmiddels sta ik op het punt om te starten aan de tweede nieuwe functie binnen …..  sinds de coaching en heb er veel zin in. Het gaat dus erg goed 🙂

Hey robert, bedankt voor de samenwerking tot nu toe. Ik vind het erg leerzaam en leuk! Ik heb scherp voor ogen hoe ik mijn leven wil inrichten en waar ik aan moet werken om dit te bereiken.

Hoi Robert, ik wilde je nog even bedanken voor de coaching van dit jaar. Super dankbaar ben ik, anders was ik nooit deze weg ingeslagen. Je hebt me de belangrijkste inzichten gegeven, waardoor dit wel het mooiste jaar van m’n leven is geworden denk ik. Dus nogmaals: bedankt!  Happy new year, ik hoop dat je nog heel veel mensen in de juiste richting mag sturen in 2019!

Met mij gaat het erg goed en wil even een leuk nieuwtje met je delen. Nee, ik ben (nog) geen directeur HRM 😉 maar…ga half augustus wel starten met een nieuwe functie binnen….. Twee weken terug had ik mijn functioneringsgesprek wat dit keer zeer positief was. Niets dan lof! 🙂 En kreeg te horen dat ik erg gegroeid ben. Ik vind het leuk om dit met je te delen omdat ik zie dat ik nu de vruchten pluk van het coachingstraject met jou 🙂

Hoi Robert… moest ineens denken weer aan onze coachsessie waarin ik m’n ‘levensloop’ moest beschrijven. Dat ik tussen m’n 40 en 45e m’n droombaan zou hebben en tussen m’n 45 en 50 ‘de love of my life. Sofar…all came true. En dat op nog ‘maar’ 46′ Nou…vond ik gewoon leuk om even te laten weten.