Teamcoaching

Teamcoaching schudt medewerkers en managers wakker

Je dacht goede afspraken te hebben gemaakt maar je team loopt niet lekker. De resultaten blijven achter. Er sluimeren conflicten en er word niet naar elkaar geluisterd. En dat terwijl er zo’n grote kracht zit in de groep. Als je de afzonderlijke kwaliteiten en ervaring optelt, zou er zo veel meer mogelijk zijn. Hier kan een teamcoach verschil maken. Teamcoachen is het stimuleren van mensen tot het nemen van gezamenlijk eigenaarschap voor een professioneel functionerend team en zijn resultaten.

Een echt team beschouwd de uit te voeren taak als werkelijk een inspanning van de gehele groep.

Hoe haal je het maximale rendement uit je team? Hoe zorg je ervoor dat individuele teamleden zich kunnen ontwikkelen en het team optimaal samenwerkt? Hoe zorg je ervoor dat een team een optimale bijdrage levert aan de organisatiedoelstellingen?

Teamcoaching ontsluit en verbind het potentieel binnen teams.

Wat de problemen met je team nu ook zijn, je krijgt altijd inzicht, beweging en resultaat. Begrip voor de verschillen in communicatiestijl en elkaars kwaliteiten. Er is weer humor, ruimte en relativering.

Ik heb een aparte site gemaakt om mijn activiteiten als teamcoach goed te belichten. Kijk op: https://teamcoachingrotterdam.nl