Wat is coaching?

Door coaching leer je jezelf op een dieper niveau kennen, krijg je helder wat je echt wilt en hoe je het aan kan pakken om tot resultaten te komen. Door oefeningen, interventies en gesprekken kom je tot nieuw gedrag, inzichten of vaardigheden. Je voelt je snel veel rustiger en stabieler. Je zelfvertrouwen neemt toe. Coaching is een vorm van professionele begeleiding op werk of persoonlijk vlak

Met welke vragen kun je bij Baars Coaching in Rotterdam terecht

 • Als je wilt weten wat je nou eigenlijk echt wilt in het leven
 • Als je op een volgende baan of zakelijk initiatief af wilt
 • Als je helder, overtuigend en assertief wilt communiceren
 • Als je focus en balans wilt
 • Als je prioriteiten wilt stellen en heldere keuzes wilt maken
 • Als je in contact wilt komen met je energie, passie en talent en dat lekker rond wilt strooien
 • Als je van je luie kont af wilt komen
 • Als je jezelf sterk wilt profileren
 • Als je rust in je kop wilt
 • Als je een leider in je leven wilt zijn

Welke soorten coaching zijn er zoal?

Als we elkaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn coachpraktijk in Rotterdam ontmoeten, kijken we samen op basis van jouw situatie hoe we een persoonlijk coachtraject het beste aan kunnen pakken. Je hoeft dus voorafgaand aan dit gesprek geen keuze te maken voor een bepaalde coach categorie. Hieronder wel vast een overzicht van de verschillende coachingsvragen waar ik vaak mee werk voor de beeldvorming en ter inspiratie.

loopbaancoaching

Als loopbaancoach help ik je om je op een frisse, authentieke manier te laten formuleren wie je bent, wat je wilt en vooral: wat je gaat doen.
We onderzoeken wat je (onbewuste) drijfveren zijn en waarom je iets wilt. Daarna kijken we hoe je dat aan kunt pakken en welke keuzes daar bij horen.

life coaching

Wat beweegt je? Waar kom je je bed voor uit en mocht je daar je geld mee willen verdienen: waarom zou een ander daar op zitten te wachten? Als een bedrijf of organisatie nadenkt over zijn bestaansrecht en koers in de maatschappij, waarom zou je dat als mens niet eens doen?

persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt inzicht in je persoonlijke sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en je hulpbronnen. Persoonlijke ontwikkeling vergroot de grip op je eigen handelen, waardoor je beter in staat bent doelen te stellen en deze ook waar te maken.

management coaching

Het doel van management coaching is om ruimte en bewustwording te creëren voor jou als leidinggevende of ondernemer. Door met mij te reflecteren, vergroot je je perspectief weer zodat je kan groeien.

persoonlijk leiderschap

Je leert jezelf op identiteitsniveau beter kennen, ontdekt opnieuw richting en betekenis en gaat meer handelen vanuit je waarden dan je emoties. Je krijgt rust in je kop en energie in je lijf. Je handelt integer omdat je weet waar je voor staat.

trainingen

Doelgerichte trainingen dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling. Als ik tijdens individuele trajecten met cliënten praat over wat ze belangrijk vinden in hun werk wordt ‘groei’ naast ‘van betekenis kunnen zijn’, het vaakst genoemd.

Maak nu een gratis kennismakingsafspraak

Een kennismakingsgesprek is een uitstekende manier om zicht te krijgen op wat coaching jou op kan leveren en of je wel met mij in zee wilt. Het moet tenslotte ‘klikken’. Het kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je binnen een dag een aantal opties voor data en tijd. & Je kunt me natuurlijk ook een mailtje sturen: info@baarscoaching.nl of bel me op nummer: 06-17146754.

  Wat cliënten aan me schreven

  Ik vraag cliënten nooit om een recensie te schrijven maar ontvang regelmatig leuke mailtjes die ik graag deel omdat ze een authentiek en eerlijk beeld geven van wat voor resultaten je zoal kunt verwachten:

  Scroll naar boven