Kosten

Ik werk zowel overdag als ‘s avonds. De tarieven zijn gelijk.

Een gemiddeld coachtraject bij mij duurt 6 tot 9 sessies van 1 uur. Tijdens de kennismaking maken we een inschatting of ik maak een definitieve offerte.

Geen rare contractuele verplichtingen. Geen vage ‘pakketten’. Geen kleine lettertjes. Geen extra kosten. Facturatie achteraf.

Inhoudsopgave

  Tarieven

  Coaching uurtarief exclusief BTW
  Bedrijven & organisaties€ 145
  ZZP’ers€ 135
  Particulieren€ 95
  KennismakingsgesprekGratis
  TeamcoachingOp aanvraag
  Trainingen op maatOp aanvraag
  Trainingen open inschrijvingzie Trainingen
  Analyses en monitor Stuksprijs exclusief BTW
  DISC analyse Basis€ 95
  DISC analyse Leiderschap€ 115
  DISC analyse Sales€ 130
  Coaching monitor€ 50

  We kunnen altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dat gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 3 kwartier.

  Bedrijven, organisaties en ZZP’ers kunnen de coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten. De meeste ziektekosten verzekeringen dekken de kosten niet. Er zijn echter uitzonderingen. Check jouw persoonlijke situatie.

  info@baarscoaching.nl of 06-17146754

  Als professional hanteer ik de richtlijnen van beroepsorganisatie  NOBCO

  Afspraken annuleren kan altijd en is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij korter dan 24 uur annuleren of niet op komen dagen breng ik het hele bedrag in rekening. Dit is ongeacht de reden van de afzegging.

  nobco-logo

  Maak nu een gratis kennismakingsafspraak

  Een kennismakingsgesprek is een uitstekende manier om zicht te krijgen op wat coaching jou op kan leveren en of je wel met mij in zee wilt. Het moet tenslotte ‘klikken’. Het kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je binnen een dag een aantal opties voor data en tijd. & Je kunt me natuurlijk ook een mailtje sturen: info@baarscoaching.nl of bel me op nummer: 06-17146754.

   Scroll naar boven