Wat gaan we doen?

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we uitgebreid naar waar je aan wilt werken en hoe we dat het beste aan zouden kunnen pakken. Als we het gevoel hebben dat er een klik is dan maken we een afspraak voor het eerste echte coachgesprek.

De basis van de coachgesprekken is dat ik je gerichte vragen stel en je soms confronteer. Ik houd je een spiegel voor. Je kan rekenen op een hernieuwd zicht op je werkelijke gedrag, emoties en gedachten. Als het nodig is doen we specifieke oefeningen of geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken.

Inhoudsopgave

  Welke coaching is voor mij?

  Op deze site heb ik het over loopbaancoaching, lifecoaching, management coaching, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Het geeft een idee van de thematiek die ik vaak tegenkom maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen set aan uitdagingen, vragen, problemen en wensen.  Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik probeer je niet in een bestaand stappenplannetje of aanpak te persen. Als we elkaar voor het eerst ontmoeten kijken we samen hoe we e.e.a. het beste aan zouden kunnen pakken. Je hoeft dus vooraf geen keuze te maken voor een bepaald type coaching.

  Onverwachte inzichten

  Coachen is een dynamisch proces. Geen cursus. Ik kan je op een briefje geven dat er dingen boven gaan komen die je niet verwacht had en die te interessant zijn om geen aandacht aan te geven. Hier zitten vaak de grootste doorbraken en inzichten. Daar moet je ook een beetje vertrouwen in hebben. Zie me als een gids door een deels onbekend gebied. We gaan van de gebaande paden af en kijken wat we daar tegenkomen. Onbekend is niet altijd comfortabel maar je groeit. In je inzicht, in je bewustzijn, in je zelfvertrouwen.

  Verantwoording van de coachtechnieken

  Ik maak gebruik van technieken uit verschillende disciplines, zoals de (sociale) psychologie, psychotherapie, NLP, pedagogiek en cognitieve gedragstherapie. Deze benadering wordt wel 'eclectisch' genoemd. De grondgedachte daarbij is dat uit meerdere stromingen of stijlen steeds de beste elementen worden geselecteerd en gecombineerd.

  Ik kijken samen wat voor jou het meest prikkelend is en het beste resultaat oplevert. Wat voor de een inspirerend is, is slaapverwekkend voor de ander. Wat we dus precies gaan doen hangt af van waar we aan werken en hoe jij in elkaar zit. Na het gratis kennismakingsgesprek garandeer ik je een helder beeld. Als je langs wilt komen vul dan het formulier hieronder in.

  Maak nu een gratis kennismakingsafspraak

  Een kennismakingsgesprek is een uitstekende manier om zicht te krijgen op wat coaching jou op kan leveren en of je wel met mij in zee wilt. Het moet tenslotte ‘klikken’. Het kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je binnen een dag een aantal opties voor data en tijd. & Je kunt me natuurlijk ook een mailtje sturen: info@baarscoaching.nl of bel me op nummer: 06-17146754.

   Wat cliënten aan me schreven

   Ik vraag cliënten nooit om een recensie te schrijven maar ontvang regelmatig leuke mailtjes die ik graag deel omdat ze een authentiek en eerlijk beeld geven van wat voor resultaten je zoal kunt verwachten. Sommige recensies zijn via Google geplaatst.

   Scroll naar boven