Trainingen

Omdat groei voor de meeste medewerkers een belangrijke waarde is

Doelgerichte trainingen dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling. Als ik tijdens individuele trajecten met cliënten praat over wat ze belangrijk vinden in hun werk wordt ‘groei’ naast ‘van betekenis kunnen zijn’, het vaakst genoemd.
Vanuit de organisatie bezien is het doel van een training dat deelnemers nieuwe kennis en vaardigheden leren die ze kunnen toepassen in hun werk.

Inhoudsopgave

  Eerst in de praktijk kijken

  Om een goede training in te richten wil je in de praktijk eerst kijken naar:

  • welke situaties gaan de deelnemers nu moeilijk af?
  • wat doen ze precies in die situaties?
  • wat voor effect heeft hun gedrag in die situaties?

  Daarom sluiten groepscoaching en training ook vaak zo goed op elkaar aan. Als je het groepsproces eerst als coach benaderd krijg je automatisch antwoord op bovenstaande vragen. Dit geeft je de informatie op een op maat gerichte training of workshop in te richten. In de praktijk worden vervolgdagen van een teamcoach sessie dan ook regelmatig ingericht met een deel training.

  Kant en klare trainingen

  Sommige thematiek komt zo vaak terug dat ik daar trainingen voor ontwikkeld heb die ik als module aan kan bieden. Voordeel is dat daar een minimum aan overleg en voorbereiding voor nodig is wat de kosten laag houdt. Makkelijk in te passen als module. Je weet precies wat je krijgt. Beschikbaar zijn:

  Maak nu een gratis kennismakingsafspraak

  Een kennismakingsgesprek is een uitstekende manier om zicht te krijgen op wat coaching jou op kan leveren en of je wel met mij in zee wilt. Het moet tenslotte ‘klikken’. Het kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je binnen een dag een aantal opties voor data en tijd. & Je kunt me natuurlijk ook een mailtje sturen: info@baarscoaching.nl of bel me op nummer: 06-17146754.

   Wat cliënten aan me schreven

   Ik vraag cliënten nooit om een recensie te schrijven maar ontvang regelmatig leuke mailtjes die ik graag deel omdat ze een authentiek en eerlijk beeld geven van wat voor resultaten je zoal kunt verwachten:

   Scroll naar boven