Persoonlijk Leiderschap: zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Het is niet altijd even makkelijk om je energie vast te houden, om niet te worden geleefd. Het geschipper met de verschillende rollen die je in de maatschappij hebt, zakelijk en privé, vergt steeds meer van ons. We verliezen het contact met ons binnenste ‘IK’. Maar dit contact is essentieel om stand te houden in de wereld. Aan dit contact ontleen je de zin en richting van jouw leven en het stelt je in staat bij ‘jezelf’ te blijven- krachtig, authentiek en congruent.

Zonder dit contact tussen deze innerlijke wereld, de wereld van je ‘IK’, en de uiterlijke wereld, de wereld waar in we leven, raken we de zin van het bestaan kwijt.

Inhoudsopgave

  Je geïnspireerd en congruent voelen

  Het basisidee is simpel: als je weet wie je bent (identiteit), als je weet wat je wilt (missie) en je weet wat je kunt (kwaliteiten), moet je in staat zijn bij je energie te komen. Je gepassioneerd en geïnspireerd voelen is het resultaat van het in lijn zijn van wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Dat is congruentie en uit zich in persoonlijk leiderschap.

  Het met jou vinden van wat jou congruent en authentiek maakt, is de kern van een persoonlijk leiderschap coachtraject.

  Handelen vanuit je waarden in plaats van je primaire emoties

  Het concept van persoonlijk leiderschap draait om het sturen van jezelf door in contact te staan en te handelen vanuit je waarden, identiteit en kwaliteiten in plaats van emoties als onzekerheid, irritatie en twijfel

  Daar hoort bij dat je zaken helder hebt als: ‘dit ben ik, hier sta ik voor en zo kun je van mij verwachten dat ik handel’. Vervolgens gaat het om het vertonen van pro activiteit en integriteit op basis hiervan.

  Om de tijdens het coachtraject ingezette koers vast te houden sluit ik een traject graag af met het schrijven van een persoonlijke missie en gedragsregels die deze visie verwoorden en die een krachtig instrument geven om zelfreflectie in de toekomst op toe te passen.

  Neem doordachte beslissingen en bepaal de koers van zowel je carrière als je leven.

  Wat cliënten aan me schreven

  ‘Coaches zijn softies!’
  Als je geen plan maakt voor je leven wordt je onderdeel van het plan van een ander

  Maak nu een gratis kennismakingsafspraak

  Een kennismakingsgesprek is een uitstekende manier om zicht te krijgen op wat coaching jou op kan leveren en of je wel met mij in zee wilt. Het moet tenslotte ‘klikken’. Het kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je binnen een dag een aantal opties voor data en tijd. & Je kunt me natuurlijk ook een mailtje sturen: info@baarscoaching.nl of bel me op nummer: 06-17146754.

   Scroll naar boven